Collactive Credit Management

Collactive Credit Management

De professionals van Collactive bestrijken het gehele spectrum van Credit Management: Debiteurenbeheer, Incasso, Kredietinformatie en Detachering. U kunt ons inschakelen voor afzonderlijke specialismen of voor een totaalpakket. Welke keuze u ook maakt. Samenwerken met Collactive betekent: maatwerk, vaste contactpersoon, heldere tarieven en afspraken en vooral snelle resultaten. Onze persoonlijke werkwijze heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. We zijn actief voor een groot aantal nationale en internationale (beursgenoteerde) bedrijven.

Credit Management.
Betalingsgedrag optimaliseren.
Goede producten of diensten zijn niet altijd een garantie tot succes. Ook de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van uw afnemers zijn bepalend. Controleren en optimaliseren van het betaalgedrag is hierbij van vitaal belang. Collactive zorgt dat uw afnemers daadwerkelijk betalen voor alle geleverde producten en diensten.
Credit management van A tot Z.
Collactive bestrijkt het complete terrein van credit management. Onze specialisten beoordelen niet alleen de kredietwaardigheid van een potentiële opdrachtgever. Ook nemen zij u de juridische nasleep van een vordering uit handen. Wilt u deze activiteiten in eigen huis uitvoeren? Graag ondersteunen wij u om deze tak van sport professioneel op poten te zetten.
Gespecialiseerde afdelingen.
Collactive houdt van een overzichtelijke dienstverlening. Daarom werken we
met vier gespecialiseerde afdelingen: Collactive Debiteurenbeheer, Collactive Incasso, Collactive Kredietinformatie en Collactive Detachering. Alle vier staan ze voor specialistische kennis, jarenlange ervaring en … vooral daadkracht. Uw meerwaarde schuilt in de synergie. Het geheel is meer dan de som der delen.
Eén contactpersoon.
Maatwerk staat bij Collactive hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend voeren we
alle activiteiten in nauw overleg met u uit. Wij kiezen daarbij voor een vaste contactpersoon. Hij of zij is altijd op de hoogte van uw persoonlijke wensen. Niet
op hoofdlijnen, maar tot in details.
Handige software.
Gemak dient de mens. En dus ook de ondernemer. Collactive levert webbased software. Niet alleen betaalbaar en betrouwbaar. Maar ook gemakkelijk te installeren. Geen aanschaf van hardware en geen onderhoudskosten. De mogelijkheden zijn talrijk. U logt in en beheert uw debiteurenbeheer in een handomdraai. Zijn er calamiteiten bij het beheer? Collactive neemt u alle zorg uit handen. Interesse? Neem nu contact op voor de mogelijkheden.

Services

  • Geen dossierkosten bij incasso
  • Gratis kredietinformatie
  • Gratis gebruik van juridische helpdesk

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De incassobureau-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Collactive Credit Management
Henri Wijnmalenweg 5
5657EP Eindhoven

+31 (0)40 2919666

Deel deze pagina

Collactive+Credit+Management img