Vesting Finance Incasso En Creditmanagement

Vesting Finance Incasso En Creditmanagement

Vesting Finance is een innovatieve, ambitieuze en professionele organisatie voor credit management. Al sinds 1996 helpen wij klanten in heel Nederland om meer rendement uit hun omzet te halen. Ons geheim? Teamwork!

Wij bieden u alle mogelijke diensten en advies voor credit management. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het traject geheel of gedeeltelijk van u overnemen. U kunt er ook voor kiezen om onze vakspecialisten in huis te halen (vast of tijdelijk).

Vorderingen incasseren is vakwerk. Het gaat tenslotte niet alleen om uw commercieel belang, maar ook om uw reputatie. Daarom ligt onze focus op het minnelijk traject. Wij benaderen uw debiteuren daadkrachtig maar wel zorgvuldig. En altijd in lijn met uw beleid en wensen. Zijn juridische stappen onvermijdelijk? Dan adviseren wij u over de haalbaarheid en kunnen wij ook het gerechtelijk traject geheel voor u afhandelen.

Wij bieden u credit management waarbij we mensen, systemen en middelen innovatief inzetten. Dit combineren wij met een snelle en kordate aanpak. Zo verhogen wij de incassoscore.

Dankzij ons eigen Service Center kunnen wij u snel en flexibel maatwerk leveren. Daarbij zijn wij niet afhankelijk van externe partijen; wij zetten onze eigen ICT-specialisten in. Zo kunnen wij, naast onze specialismen als Overheid, Financials, MKB, Vastgoed en High volume BtoC, ook elke andere organisatie een maatwerkoplossing bieden. Ook aan u!

Services

  • Alleen op afspraak
  • Gratis offerte
  • Nieuwsbrief
  • Online contactaanvraag formulier
  • Dienstverlening

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De incassobureau-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vesting Finance Incasso En Creditmanagement
Bonairelaan 4
1213VH Hilversum

+31 (0)35 7999100

Deel deze pagina

Vesting+Finance+Incasso+En+Creditmanagement img